Ragweek Nijmegen

 

Van dinsdag 5 t/m dinsdag 12 maart 2013 is in Nijmegen voor de zesde keer de Ragweek georganiseerd. De Ragweek is een jaarlijks terugkerende week waarin studieverenigingen, studentensportverenigingen en studentenverenigingen van de Radboud Universiteit en de Hogeschool te Nijmegen samen zullen werken om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verdienen voor twee goede doelen.

Jaarlijks kiest het ragweek bestuur twee goede doelen uit; zowel een nationaal als een internationaal doel. Studenten organiseren dan een week lang activiteiten en het geld dat hiermee wordt opgehaald, wordt verdeeld over de goede doelen. De Beatrice Foundation is het internationale goede doel van 2013!

Door het organiseren van de Ragweek probeert het bestuur de Nijmeegse studenten meer maatschappelijk bewust te maken. Ze proberen studenten te stimuleren om zelf iets te ondernemen wat geld oplevert voor het goede doel. Daarnaast proberen ze ook de inwoners van Nijmegen meer maatschappelijk bewust te maken.

 

25 maart was de opbrengsten borrel waar het geweldige eindbedrag van maar liefst €20.269,36 bekend is gemaakt! Klik hier voor verslag en foto’s.

 

Meer informatie over de Ragweek Nijmegen 2013:

www.nijmegen.ragweek.nl & ragweek.nijmegen@gmail.com

Om het programmaboekje met uitgebreide informatie over alle acties te lezen klik hier.

 

178180